Friday, March 6

salam to all...

alhamdulillah...



Da terasa segar sikit.. tima kacih la to all yang jenguk kat sini.. Sebenarnya keletihan tu sebab :-
a) menguruskan adik bongsu - Cu Din bertunang. from the barang hantaran sampai la ke meghiasnya... memula tu gi cari barang kat kl... ermmm.. kedai besar, tapi, limited choice lar.. at last gi cari kat shah alam je... puas hati...
alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar walaupun hujan.. hujan rahmat kata orang... hehe... dan nak dijadikan cerita, rupanya my aruah tok ayah ngan aruah tok ayah the bride - was best friend... ermmm.. small world...





hantaran from both sides


the intro by the bride's father...





my mom tengah sarung cincin

hana with her cousin, rania

b) sukaneka sekolah si Abang... pergi la kita ni memberi sokongan moral... sebab masa Abang ni std 1 & 2, tak pernah attend.. kali ni kesian la pulak n dengan dia dok pester (baca: mengarah) kita suh datang...

so, to everybody, enjoy your weeken.. as for me n my family, kitaorang nak gi sabak bernam, rumah biras i ....


till then,

SALAM...

1 Comments:

At March 06, 2009 11:53 am, Blogger sya said...

Eh mana tau nanti bila kita dah tua tenguk2 mak mak dulu kenal via blog and anak2 cucu2 yg merapatkan tali silatulrahim

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home