Tuesday, March 3

LUAHAN RASA

terasa..

diriku bukan 'superwoman'
...penat
...letih
...capek

terasa..

diriku bukan 'supermom'
mau saja
ku campak semua

dan

lari

tapi...oppsss stopp...
mana bisa
ku lari
hanya jejak
yang tinggal

lantas
realiti datang
ke minda separuh sedar

menadah tangan
bersyukur
kepada Yang Esa
dengan apa yang ku ada

terasa..

ada semangat
baru
dalam diri

ya
ku sedar

i am just an
ordinary woman....



10 Comments:

At March 03, 2009 2:34 pm, Blogger sya said...

Rehatlah kalau penat dan letih

 
At March 03, 2009 6:05 pm, Blogger aNIe said...

Tee...kita ni memang cuma insan biasa....ada macam2 yang perlu kita tanggung...

Bila penat...rehatlah...sebab kita bukan superwoman...

 
At March 04, 2009 12:05 pm, Blogger McBudu said...

Nak jadi kuat, minum air cicak boleh jadi cicakwoman.... tak caya bole coba!

 
At March 04, 2009 5:09 pm, Blogger Queen Of The House said...

Don't push yourself, tee. Kalau tak larat, toksah buat.

Bibik ganti dah ada? Atau terus tak nak??

 
At March 05, 2009 3:58 pm, Blogger pB said...

kena minum jus kacip fatimah banyok banyok nie

 
At March 06, 2009 9:45 am, Blogger tee said...

kak sya :) da puas rehat...

kak anie :) memang pun akak. kita ni bukan superwoman.. tapi tee redha dengan apa yang telah tersurat... alhamdulillah, da ada kekuatan setelah berehat.. hehe..

 
At March 06, 2009 9:47 am, Blogger tee said...

mcbudu :) good idea, but, i'm allergic to lizard.. geli geleman... haha..

 
At March 06, 2009 9:53 am, Blogger tee said...

queen,

sumtimes i've to push myself, kalau tak tunggang terbalik rumah tu.. but most of d times, i biarkan jer.. except for the living room n dining kena sentiasa kemas... ;).

don't have any replacement yet... luckily my niece (tgh tunggu result SPM) will be here on sunday to help out until the baby pop out... :)

 
At March 06, 2009 9:54 am, Blogger tee said...

pB :) eh, pregnant ni leh minum jus kacip fatimah ker? sebelum pregnant memang tee dok minum per'l kacip fatimah tu.. terasa segar badan..

 
At March 06, 2009 9:26 pm, Anonymous Nilakarmia said...

minum kacip fatimah yeeee, patut la ter pregnen

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home